Angarde breidt de Cloudpropositie uit dankzij partnership met Eshgro

“Synergie en duurzaamheid staan bij Angarde hoog in het vaandel. Door het aangaan van strategische partnerships kunnen we kennis, expertise en kracht combineren waardoor we zoveel mogelijk waarde toe kunnen voegen voor onze eindgebruikers.” Woorden met passie van Matthias van Lummel, commercieel adviseur bij Angarde. Onlangs werd in Utrecht het partnership bekrachtigd tussen Angarde – Professionals in ICT en Eshgro, leverancier van Cloud diensten. Dankzij de overeenkomst kan Angarde haar klanten direct toegang bieden tot een innovatief private Cloud platform, terwijl het als organisatie zelf kan blijven focussen op het bieden van meer toegevoegde waarde voor haar klanten.

Door deze samenwerking met Eshgro heeft Angarde niet alleen de beschikking over een technisch superieur Cloud platform, maar haalt het ook een partner met veel ervaring in huis. Matthias van Lummel: “Eshgro is een betrouwbare partij die al sinds 2004 ervaring heeft met het in de markt zetten van Cloud oplossingen in samenwerking met strategische partners. Angarde kan profiteren van die jarenlange ervaring en deze bundelen met haar eigen krachten, waardoor we onze eindklanten een betere, schaalbare en snelle dienstverlening kunnen garanderen.”

Anton Loeffen, CEO van Eshgro: “Bij Eshgro zijn we vooruitstrevend en altijd bezig met het creëren van nieuwe kansen voor onze partners. Dankzij onze Cloud oplossingen hoeven partners, zoals Angarde, zich minder bezig te houden met techniek. Wij garanderen optimale bereikbaarheid, effectiviteit en veiligheid. Op die manier kunnen zij zich blijven focussen op het verbeteren van hun bedrijfsresultaat en waarde propositie en het vergroten van hun marktkracht.”

Angarde, dat al ruim 15 jaar actief is in de ICT wereld, hanteert een customer value strategie waarbij zij klanten langdurig aan zich willen binden. Dat doen zij door middels een snelle en efficiënte klantbenadering voortdurend in te spelen op klantwensen en door diensten kosteneffectief aan te bieden. Door de samenwerking met Eshgro profiteert Angarde van een innovatief Cloud platform met meer dan 500 applicaties, maar wordt bijvoorbeeld ook ondersteuning geboden op het gebied van sales & marketing. Matthias van Lummel: “Door het aangaan van een partnership met Eshgro hopen we snel meer klanten te kunnen bijschakelen waardoor we onze beoogde groeidoelstelling kunnen verwezenlijken.”