Cloud & Infra Services

ICT Infrastructuren & Cloud oplossingen

De mogelijkheden van ICT zijn eindeloos. Maar welke mogelijkheden zijn er specifiek voor uw organisatie? Hoe richt u uw ICT goed in? Welke apparatuur schaft u aan? Welke software? Welke mogelijkheden zijn er vanuit de ‘Cloud’? Vragen waar u met Angarde antwoord op kunt vinden. Wij nemen u de zorg voor ICT graag uit handen.

Managed Services

Volledige ontzorging van uw ICT omgeving

Cloud Services

Cloud oplossingen, Hosting en Webdiensten

Infrastructure Services

Inrichting en beheer van de ICT infrastructuur

Managed Services

Elke onderneming concentreert zich het liefst op zijn klanten, medewerkers,diensten en producten en leveranciers. De ondersteunende informatie middelen van de onderneming moeten continu beschikbaar, veilig en waar dan ook bereikbaar zijn. De zorg voor ICT nemen wij u graag uit handen middels onderstaand dienstenpakket. Zo kunt u zich focussen op uw core business.

Young-business-man

Alles wat je nodig hebt…

 • Voor € 57,50 per maand, per medewerker
 • Alle systemen onder onze voortdurende aandacht met onze monitoring-app
 • Pro-actieve hulp thuis, onderweg of op de zaak
 • Zo vaak bellen als je wilt
 • Vaste prijs, geen variabele kosten per half uur
Global-Information

Voor een gerust gevoel…

 • € 7,50 per device per maand
 • Alle systemen onder onze voortdurende aandacht met onze monitoring-app
 • Pro-actieve hulp thuis, onderweg of op de zaak
Stethoscope

Sporadische hulp…

 • Vanaf € 30,00 per/half uur
 • Je belt en ontvangt direct hulp van onze helden
 • Als je af en toe problemen hebt met computer, laptop, tablet of mobiel en alleen dan hulp wilt inschakelen
Business-people-meeting-in-office

 

Onsite & Remote Support

Heeft u te maken met een tijdelijke onderbezetting, dan kunt u ervoor kiezen onze experts onsite binnen uw organisatie in te zetten. Onze professionals brengen vele jaren aan ICT ervaring en -expertise met zich mee waarvan uw medewerkers kunnen profiteren. Ook kan deze kennis op remote basis worden ingezet vanuit onze 24×7 operationele servicedesk.

U kunt kiezen om de regie in eigen beheer te voeren of de volledige verantwoordelijkheid bij ons neer te leggen volgens SLA afspraken.

Keyboard-with-Service-Button

Systeembeheer

Continuïteit en voortdurende bereikbaarheid valt of staat met zorgvuldig systeembeheer. Door middel van proactief beheer zetten wij onze kennis en kunde in om storingen te voorspellen. Hierop ondernemen we vroegtijdig actie waardoor de continuïteit van uw automatisering wordt gewaarborgd.

Ook verwerken we (beveiligings)updates. Uiteraard controleren wij onder meer uw servers, backupprocessen, en antivirus software.

Server and network

Netwerkbeheer

Een betrouwbaar, snel en veilig netwerk valt en staat met een correct en gedegen netwerkbeheer. De configuratie van uw router, switches, firewalls en overige netwerkcomponenten zijn hierbij van cruciaal belang.

Netwerkbeheer weet precies de juiste balans te vinden tussen beveiliging en snelheid. Onze netwerkbeheerders zijn uiterst bedreven in de opbouw en onderhoud van de meest complexe netwerk componenten waardoor een optimale beschikbaarheid kan worden gerealiseerd.

Ook kleinere omgevingen kunnen mee profiteren van de brede beschikbare kennis van ons Netwerkbeheer. Vanzelfsprekend ondersteunen we netwerkcomponenten van alle grote merken.

Servicedesk-Woman

Servicedesk

Vanuit het kantoor in Utrecht waakt ons vaste team waar nodig 24×7 over uw systemen. U heeft dus altijd hetzelfde persoonlijke aanspreekpunt.

Onze Servicedesk neemt het gehele of gedeeltelijke beheer van uw ICT infrastructuur over. Monitoring, onderhoud, updates en veranderingen uitvoeren op uw ICT omgeving behoren tot het vaste takenpakket.

Cloud Services

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van ICT om innovatie te bevorderen en de concurrentie achter zich te laten. Cloud computing stelt bedrijven steeds beter in staat nieuwe diensten te leveren, nieuwe markten te betreden, dichter bij de klant te komen en hun steeds mobielere en veeleisendere werknemers productiever te maken.

De meest succesvolle organisaties gebruiken Cloud technologieën als katalysator om nieuwe systemen en processen te implementeren die hen meer ruimte geven om niet alleen de operationele cijfers te maximaliseren, maar ook de bedrijfsresultaten.

Cloud Advies & Implementatie

De keuze voor Public of Private cloud oplossingen brengen verschillende voor- en nadelen met zich mee. Privacy aspecten, security, betrouwbaarheid van leveranciers, NEN normeringen. Voor u wellicht lastige afwegingen. Angarde brengt haar kennis en ervaring in en helpt u keuzes te maken in het enorme aanbod aan Cloud mogelijkheden.

Migratie naar Cloud oplossingen

Het implementeren van een cloud oplossing betekent soms niet meer dan een klik op ‘ja’. Het aansluiten van de gekozen oplossing op de bestaande ICT-infrastructuur heeft meestal meer voeten in de aarde. Er zijn vele varianten. Wij helpen u de juiste cloud oplossing in gebruik te nemen en aan te sluiten op de processen en systemen in uw organisatie.

Cloud Hosting

Is flexibiliteit gewenst? Wilt u snel kunnen up- of downgraden in capaciteit? Wilt u uw serverpark in een veilige en geavanceerde omgeving onderbrengen tegen de scherpste tarieven? Angarde is onafhankelijk en doet zaken met een aantal bekende en betrouwbare datacenters. Wij helpen u met de beste oplossing voor uw situatie.

Online Storage & Backup

Voorkom dataverlies door brand, diefstal, het crashen van de computer, een slechte harde schijf of het per abuis wissen van bestanden. Met onze innovatieve online Back-up oplossing maken wij het mogelijk om online uw data veilig in de Cloud te bewaren en wanneer nodig te herstellen. Dit naar keuze op servers binnen Europa of Nederland.

Het nieuwe werken

Bereikbaarheid, toegang tot data en applicaties, waar en wanneer u maar wilt. Dat is waar de business in onze optiek om draait. U wilt uw medewerkers in staat stellen om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Wij zoeken samen met u naar ICT middelen en -oplossingen die het best passen bij uw organisatie en wensen.

BYOD (Bring Your Own Device)

Het zakelijke gebruik van al dan niet privé aangeschafte mobiele devices, ofwel de ‘consumerization of IT’, neemt steeds verder toe. Dit is een uitdaging op het gebied van beheer. Hoe stellen we applicaties en data beschikbaar? En hoe zorgen we voor een adequate beveiliging van die data en applicaties? Wij adviseren u graag.

Infrastructure Services

De technologie op ICT-infrastructuur vlak is continu in ontwikkeling. Cloud computing, het ‘nieuwe werken’, gebruik van smartphones en tablets. Ga er maar aanstaan. Tegelijkertijd verwachten gebruikers dat alles mogelijk is, altijd en overal toegang tot resources, een gegarandeerde uptime én onmiddellijk een oplossing als het ergens vastloopt. De eisen van vandaag leggen een stevige druk op de IT-afdeling. Technisch hoogstaand, oplossingsgericht, continu verder ontwikkelen én mee kunnen denken met de business. Angarde helpt u deze verwachtingen in te vullen en biedt oplossingen en consultancy aan op onderstaande gebieden.

Global-Information

 

ICT Infrastructuur inrichting & beheer

U heeft behoefte aan vernieuwing, u gaat verhuizen of wilt diverse systemen en netwerken met elkaar integreren.

Of het nu gaat om de migratie van een ‘verouderd’ platform naar nieuwe standaarden, de inrichting of herstructurering van een volledig netwerk of het ontwerpen en implementeren van een compleet nieuwe ICT infrastructuur, wij bieden u ondersteuning.

Web-design

Virtualisatie

Wij leveren een krachtige set aan technologieën, hulpmiddelen en richtlijnen ter ondersteuning van virtualisatie trajecten van desktops, applicaties en servers.

Daarbij maken wij gebruik van de hoogwaardige technologie van VMware, Microsoft en Citrix.

Cloud Computing - Virtual Machine Motion

Storage

Gegevensbescherming is een essentieel onderdeel van een effectieve IT-strategie. Onze oplossingen beslaan alle aspecten van storage; van back-up, recovery en archivering tot business continuity en gegevensbeveiliging.

Wij bieden u de mogelijkheid uw storage, of een deel daarvan, in de cloud te plaatsen.

Data protection

Security / Informatiebeveiliging

Is beveiliging van uw data voor u prioriteit nummer één? Niet iedereen is zich voldoende bewust van alle gevaren die op de loer liggen. Natuurlijk wilt u uw data beschermen tegen ongelukken, sabotage of malware. Daarnaast dient u te voldoen aan wettelijke regels of compliance vereisten.

Wij geven de allerhoogste prioriteit aan de beveiliging van uw bedrijfsdata. Of het nu gaat om uw dagelijkse gegevens en toegangen, privé-apparaten waarmee uw medewerkers gegevens raadplegen (BYOD), of encryptie voor veilige gegevensoverdracht in de cloud.

Partners

Hard- & Software

Wij zijn leverancier en/of gecertificeerd partner van onder andere de hier weergegeven merken. Het leveringsprogramma omvat desktop PC’s, notebooks, servers, monitoren, printers, randapparatuur, routers, switches en andere netwerk en telefonie oplossingen en benodigdheden.

Wij houden daarbij oog voor een beheersbare en inzichtelijke ICT omgeving. De samenwerking met onze partners stelt ons in staat om de nieuwste technologieën en modernste oplossingen bij u in te zetten.

Customer-service

Telecom

VoIP is sterk in opkomst in de zakelijke markt. Hiermee bespaart u flink wat kosten en komt nieuwe functionaliteit en flexibiliteit binnen handbereik.

In een maatschappij waar werk en privé steeds verder vervlochten raakt, waar sociale media ons bezighouden en informatiedichtheid alleen maar verder toeneemt, ontstaan nieuwe wensen en eisen voor (bedrijfs)telecommunicatie. Voor de levering van deze diensten werkt Angarde samen met gerenommeerde partners.

Angarde ontzorgt u op het gebied van telecommunicatie zodat u zich kunt richten op uw eigen primaire processen.

Naast de kostenbesparende kenmerken van VoIP, bezitten onze VoIP oplossingen veel flexibiliteit, onbeperkte schaalbaarheid, functionaliteit en efficiency. Iedereen is binnen uw vestigingen op één hoofdnummer bereikbaar of persoonlijk aan kiesbaar via eigen vaste serie nummers of extensies. Ook ongeacht de locatie waar medewerkers actief zijn.