IT Talents & Professionals

De beste ICT-specialisten vindt u bij Angarde

ICT projecten vereisen specifieke expertise. Om projecten te laten slagen is inzet van de juiste mensen met de beste kennis en ervaring van essentieel belang. ICT is en blijft daarom altijd een belangrijk stuk mensenwerk. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u snel en adequaat bij de invulling van uw ICT behoefte.

Professional Services

Direct inzetbare professionals op al uw ICT projecten.

IT Talent Recruitment & Development

Uitdagende trajecten en interessante traineeships.

Werving & Bemiddeling

De beste kandidaten voor uw ICT vacatures en projecten.

Professional Services

De vereiste specialistische kennis en professionals vindt u bij Angarde. Onze dienstverlening is onderverdeeld in onderstaande vakgebieden.

Business-people-meeting-in-officeConsultancy

De specialisten van Angarde kunnen u met hun uitgebreide ervaring adviseren over de juiste oplossing. Zij implementeren deze voor u, voorzien in documentatie en training en leveren aansluitend gepaste service en beheer voor uw organisatie.

Bij voorkeur worden vooruitstrevende technologieën toegepast als webservices, web 2.0 en de nieuwste generatie frameworks. Voor snelheid en kostenbesparing wordt ook veelvuldig gebruik gemaakt van open source technologie en direct toepasbare templates.

Business-man-SittingProjecten

Angarde heeft in de loop der jaren vele projecten naar tevredenheid van haar klanten opgeleverd.

Een zorgvuldige probleemanalyse staat aan de basis van elk project. Onze Agile project aanpak is gebaseerd op de modernste methoden en technieken en toepasbaar op alle branches. Angarde heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in de automotive branche, het bank- en verzekeringswezen, overheid, dienstverlening, zorg, telecom & media en industrie.

De kennis en expertise van onze professionals op het gebied van bedrijfskritische (web)applicatie en portal ontwikkeling kan naadloos op elke branche worden geprojecteerd.

Global-InformationOutsourcing

Angarde professionals hebben vaak aan de basis gestaan van de ontwikkeling en implementatie van bedrijfskritische applicaties. Bij veel tevreden klanten heeft dit geleid tot een vorm van uitbesteding aan Angarde.

Voor diverse klanten dragen wij inmiddels dan ook zorg voor het dagelijkse beheer en service op deze applicaties. Wij bieden deze dienst in vele vormen als outsourcing, in-sourcing, co-sourcing en/of verschillendehosted oplossingen.

asl_2_poster_nl_20091Applicatiebeheer

Angarde professionals zijn minimaal ASL en veelal BiSLgecertifceerd. Ze beschikken over uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van beheer van bedrijfskritische applicaties. Deze jarenlange kennis en ervaring passen zij met gemak toe op een diversiteit aan branches en bijbehorende oplossingen.

De dienstverlening strekt zich uit van advisering tot inrichting van de beheerorganisatie. Desgewenst verzorgen wij het dagelijkse beheer van zowel nieuwe als bestaande applicaties. U kunt er voor kiezen de regie zelf te behouden of tot volledige uitbesteding van het beheer over te gaan.

Ethernet-cablesInfrabeheer

Onze infra specialisten kunnen u adviseren en ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van ICT infrastructuur inrichting en beheer, virtualisatie, storage, security en informatiebeveiliging, hard- en software en telecom. Bij tijdelijke onderbezetting of ontbrekende specialistische kennis kunt u er voor kiezen onze experts in te zetten binnen of ten behoeve van uw organisatie.

Het werken volgens SLA afspraken en op basis van deITIL methodiek is voor onze specialisten vanzelfsprekend. Natuurlijk bieden wij u snelle en pragmatische oplossingen als de situatie daar om vraagt.

IT Talent Recruitment & Development

Angarde helpt je een start te maken bij verschillende toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers. Je ontvangt vanaf dag één een prima salaris, opleiding en een maatwerk coaching traject om ook je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Je start intern bij Angarde en wordt al snel actief op locatie bij verschillende opdrachtgevers.

Business man with LaptopTalent Assessment

Voorafgaand aan de start wordt middels toepasselijke assessments vastgesteld over welke basiskennis je precies beschikt. Inzicht wordt verkregen welke onderdelen van het programma je zult doorlopen om jouw kennis aan te vullen en op het gewenste niveau te brengen.

Gedurende het opleidingstraject vinden assessments plaats ter afronding van de programma onderdelen en om eventuele gewenste certificeringen te behalen.

Competition-In-BusinessJava (lead) engineer / architect

Je wordt (verder) geschoold op JEE, populaire frameworks als Wicket, Hibernate, Spring, verschillende Application servers en IDE’s. Je leert te functioneren in ontwikkelteams. Je gaat SCRUM’men en maakt gebruik van Agile ontwikkelmethoden en technieken.

Front end / web engineer

Je wordt (verder) geschoold op PHP, HTML, CSS, XML, Java, Javascript, MySQL. Je leert usability en design aspecten op de juiste wijze toe te passen.

Infra & Cloud specialist

Je wordt (verder) geschoold op Cisco, Citrix, VMWare, Hyper-V, Red Hat, CentOS en behaalt bijbehorende certiceringen.

Little-boy-in-spectaclesTalent recruitment

Herken jij je in onderstaand profiel? Reageer vandaag nog en stuur ons je CV.

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in exacte of IT-richtingen
  • 0 tot 2 jaar werk- of stage ervaring
  • Passie voor je vak en nieuwe ontwikkelingen
  • Affiniteit met development en analytische uitdagingen
  • Bereid om in jezelf te investeren, op het gebied van vakinhoudelijke opleidingen en persoonlijke vaardigheden
  • Geen schroom om op mensen af te stappen of om vragen te stellen
  • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam te zijn
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Het is een pré als je woonachtig bent in de Randstad of bereid bent daar naartoe te verhuizen

Manager-presenting-business-planCoached traineeships

Na het leggen van een stevige fundering middels het opleidingsprogramma ga je als trainee aan de slag bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Hier krijg je de kans om je skills een flinke kwaliteitsupdate te geven en theorie te toetsen aan de dynamische praktijk.Je wordt gecoacht en begeleid door jouw persoonlijke ‘buddy’. Dit is een aan jou gekoppelde senior professional die als jouw persoonlijk aanspreekpunt en sparring partner fungeert en jou de fijne kneepjes van het vak leert.

Young-business-manIndiensttreding opdrachtgever

Je kunt, na het succesvol doorlopen van je traineeship(s) – als de klik wederzijds is – in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.Ook worden met enkele opdrachtgevers op voorhand afspraken gemaakt over indiensttreding al bij aanvang van het traject of in ieder geval na succesvolle afronding van het geheel. In dit geval is de opdrachtgever al betrokken vanaf de wervingsfase.

Interessante traineeships gezocht

De verwachting is dat het tekort aan IT’ers in de toekomst alleen maar groter wordt. Organisaties moeten daarom meer dan ooit werken aan het aantrekkelijk worden en blijven voor jong aanstormend talent. Hoe zorgt u voor de aanwas van het juiste talent voor uw organisatie? Zonder aanwas van jong talent mis je de mensen die al van jongs af aan gewend zijn om alleen nog maar online te werken, met allerlei verschillende apps en devices. Juist zíj kunnen, met hun vernieuwende, frisse kijk op informatievoorziening en technologie, uitermate waardevol zijn.

Angarde speelt hier op in en ontwikkelt Talent development programma’s die bedrijven toegang geven tot jong talent. Een IT-traineeship op maat is een uitstekend instrument om de aantrekkelijkheid van uw organisatie aanzienlijk te vergroten. Talent wordt een uitdagende leerschool geboden in een afwisselende omgeving.

Wij zijn voortdurend op zoek naar opdrachtgevers met mogelijkheden voor uitdagende IT-traineeships. Wij gaan graag met u in gesprek over een samenwerking op dit vlak met uw organisatie.

Neem direct contact op met ons om u aan te melden.

Werving & Bemiddeling

U zet graag de beste ICT-specialisten aan het werk. Angarde kan u daar optimale ondersteuning bij bieden. Met onze uitgebreide kandidaten database, onze toegang tot en ervaring met de ICT Talenten & Professionals in de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt, kunnen wij uw vacature(s) snel helpen in te vullen. Als flexibiliteit in de inzet benodigd is. Als u nog niet in kunt schatten hoe bestendig de plek in uw organisatie ingevuld dient te worden. Als u misschien eerst eens goed de kat uit de boom wilt kijken. Dan is een tijdelijke invulling ook een mogelijkheid waarin Angarde graag voorziet.

Recruiting

 

Recruitment (candidate search & assessment)

Angarde ondersteunt u bij het zoeken en vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures op ICT-gebied. Op basis van een door u aangeleverde functiebeschrijving zoeken wij met u mee naar de beste kandidaten. Wij helpen u ook met het bepalen van het vereiste profiel indien u dit wenst. Wij zoeken in onze up-to-date kandidaten database met 4.000+ ICT-professionals. Ook benutten wij ons uitgebreide relatienetwerk en zoeken wij op de relevante social networks voor de beste kandidaten.

Kandidaten worden altijd zorgvuldig door ons gescreend en geïnterviewd alvorens aan u te worden voorgesteld. Indien overeengekomen worden ook assessments afgenomen om de geschiktheid van de kandidaat voor de vacature vast te stellen. Bij positieve ontvangst van de voorgestelde kandidaat wordt een intake-gesprek georganiseerd. De opdrachtgever krijgt daarmee de gelegenheid om persoonlijk vast te stellen of er een ‘klik’met de kandidaat is. De match moet natuurlijk aan beide kanten aanwezig zijn.

Jobs

Vacature Portal

Via de Angarde website publiceren wij dagelijks alle actuele vacatures die door onze opdrachtgevers worden aangeleverd. Onze portal wordt veelvuldig door opdrachtzoekende professionals bezocht. Zij kunnen op eenvoudige wijze hun interesse voor uw vacature bij ons kenbaar maken. Na vaststelling van de optimale match en een zorgvuldige screening brengen wij partijen vervolgens met elkaar in contact.

Concept-Of-Selecting-Or-Hiring

Kandidaten database

Angarde beschikt over een database met 4.000+ gekwalificeerde ICT-professionals met koppelingen naar bekende social media kanalen zoals LinkedIn. Wij onderhouden contacten met vele op de Nederlandse markt opererende ICT-bedrijven en zelfstandig opererende specialisten. Hierdoor kunnen wij u op elk moment de beste kandidaat bieden voor directe inzet op uw project. Zoals ervaren architecten, project- en teamleiders, database specialisten, software engineers, programmeurs, testers, applicatiebeheerders, systeem- en netwerkbeheerders en helpdeskmedewerkers.

Businessman

Flexibele contracten

Angarde biedt u de nodige flexibiliteit bij het werven van nieuwe medewerkers, zowel vast als tijdelijk. Wij kunnen u verschillende contractvormen aanbieden. Van eenmalige fee voor werving tot detachering op dag of uurbasis.

Man-With-Risk-Free-Sign

Afdekking inlenersaansprakelijkheid

Angarde draagt er zorg voor dat alle risico’s met betrekking tot de inzet van (tijdelijke) medewerkers volledig afgedekt zijn. De afdrachtverplichtingen dienen in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid zorgvuldig te zijn geregeld. Wij verzekeren u er van dat alle regels en wetgeving op een juiste manier worden nageleefd. Bij elke nieuwe inzet worden onze protocollen zorgvuldig toegepast betreffende controle van VAR, KvK inschrijving (juiste SBI codering), afstorting bedragen naar G-rekening, ontvangen van accountantsverklaringen en afdekking beroepsaansprakelijkheid. U loopt dus geen enkel risico bij de inzet van externe medewerkers via Angarde.