Missie & Visie

Wat drijft en motiveert ons?

Missie & Visie

Nieuwsgierigheid zit in ons DNA, technologische ontwikkelingen en innovaties volgen we vanzelfsprekend op de voet. Wij vertalen die kennis graag naar de beste keuzes voor uw organisatie. Wij zien het als onze missie onze opdrachtgevers succesvoller te maken en efficiency voordelen te realiseren met de inzet van ICT middelen.

Bedrijfscultuur

Angarde is een onafhankelijke ICT-dienst­verlener die oplossingen biedt op het snijvlak van business en ICT. De doelstellingen van de opdrachtgever zijn ons uitgangspunt. Wij leveren hoogwaardige technologische kennis en helpen onze opdrachtgevers met de ontwikkeling, implementatie en het beheer van standaard en maatwerk applicaties en ICT-infrastructuren. Wij stellen de opdrachtgever centraal, praten en denken graag mee en zijn pas tevreden als we de verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen.

Met onze jarenlange ervaring bij kleine tot grote organisaties en MKB-bedrijven begrijpen wij wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers. Als ‘Professionals in ICT’ beschikken wij over kennis en kunde over de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied. Wij leveren ICT ondersteuning naar behoefte van de opdrachtgever in projectvorm, op consultancy basis of nemen de opdrachtgever desgewenst de volledige zorg voor ICT uit handen.

Organisatie

Angarde is gestart in 2001 en heeft haar activiteiten ondergebracht in de werkmaatschappijen Angarde Informatica en Angarde Infra Solutions. Bij Angarde Informatica ligt de nadruk op software ontwikkeling, applicatiebeheer en het aanbieden van web & cloud gebaseerde oplossingen. Bij Angarde Infra Solutions ligt de nadruk op inrichting en beheer van ICT-infrastructuren, implementatie van cloud & datacenter oplossingen en ondersteuning van gebruikers.

Een platte structuur en korte lijnen kenmerken de werkwijze van Angarde. Besluitvormingsprocessen verlopen vlot en direct. Dit maakt Angarde een prettige gesprekspartner voor opdrachtgever en professional.