Projecten

Toonaangevende projecten

Angarde professionals hebben meegewerkt aan een breed scala van applicaties, variërend van MKB tot de top 500 van het nederlandse bedrijfsleven. Hieronder een kleine greep uit door ons uitgevoerde projecten.

SNS Reaal

Ontwikkeling, onderhoud, beheer en migratie van een aantal Polisadministraties. Tevens technisch beheer en exploitatie van deze omgeving. Expertise op dit gebied is door Angarde gebundeld tot een dienstenpakket waarmee Reaal verzekerd is van continuïteit, stabiliteit en beschikbaarheid van deze applicaties zolang als nodig.

Voedsel en Waren Autoriteit

Onderhoud en beheer van een cluster van op de bedrijfsvoering gerichte applicaties met gebruikmaking van het ASL framework. Betreft mix van Oracle applicaties op het gebied van Operationele sturing, Relatiebeheer en Financieel beheer. VWA is hiermee verzekerd van continuïteit, verbeterde stabiliteit en een optimale bijdrage aan de bedrijfsvoering. De organisatie heeft daarmee volledige grip op de operationele beheerkosten.

giO media

Ontwerp en ontwikkeling van nieuwe website voor internationaal vanuit Dubai opererende organisatie. Middels deze website is giO media in staat haar uitgebreide product- en dienstenportfolio op het vlak van inflight media aan te bieden aan haar clientèle. Middels SEO optimalisatie wordt bijgedragen aan verbeterde vindbaarheid van de organisatie en de uitbouw van het succes.

LeasePlan

Ontwikkeling, onderhoud en beheer van software ter ondersteuning van de frontoffice leaseprocessen en het backoffice wagenparkbeheer. Als preferred partner betrokken bij strategische keuzes in het kader van toekomstige software ontwikkeling en het opzetten van de Java ontwikkelstraat.

The Greenery

Onderhoud en beheer van de centrale handels applicatie HAS inclusief alle interfaces naar externe en interne informatiesystemen. De applicatie dient ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen en is onmisbaar voor deze handelsonderneming in de AGF-branche. Het ASL beheermodel is als uitgangspunt genomen voor de inrichting en uitvoering van onderhoud, vernieuwing en beheer.